SAMENWERKEN

Heb jij een product, restaurant, of een tof idee? Denk je dat wij een match zijn? Laat het me vooral weten, dan kijken we samen naar hoe we dit idee kunnen vertalen naar een samenwerking op nicachica.nl.

Ik heb je bericht ontvangen!

Samenwerkingen >>

Voor iedereen die op zoek is naar een custom made ontwerp, speciaal voor jou op maar ontworpen.

Een one-of-a-kind ontwerp dus, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Voor bijzondere momenten zoals geboorte, een eerste verjaardag of trouwen, maar ook voor alle andere momenten waarvoor jij een tof idee hebt: van kaart tot cake topper op maat, gekke ideeën bestaan niet!

Lifestyle- en sfeerfotografie: vrolijk, fris, met een vleugje romantiek en een tikkeltje eigenwijsheid.
Portret-, food- en productfotografie, indien gewenst in combinatie met styling.

CUSTOM DESIGN.

FOTOGRAFIE.

Die ene foto waar je naar blijft kijken, gecombineerd met een fraai design op maat. Een bijzonder exemplaar.

Een prachtplaatje van jouw kleintje, verwerkt in een passend geboortekaartje, of die bijzondere foto uit jullie loveshoot sessie, omgetoverd naar een save-the-date kaart. Van welke gebeurtenis willen jullie een - intiem of uitbundig - feest maken? Ik ga graag voor je aan de slag!

Een nieuwsgierige blik, of juist wat verlegen, tijdens een fotosessie leg ik jou vast zoals je bent.

Kleine en grote geluksmomenten worden vereeuwigd. Of er nu wordt geknuffeld, gesprongen of gedanst, een lifestyle reportage vertelt jouw verhaal. De omgeving, details, sfeer emotie worden vastgelegd. Pure foto's, licht & kleurrijk. In de natuur, of een veilige thuisomgeving, your story.

"Wat ben jij GE-WEL-DIG!  Ik ben zo ontzettend blij met de postcards die jij speciaal voor Droomkoekjes hebt ontworpen én met de sfeerfotografie van de XL koeken met de kaartjes samen. Hier kan ik mee voor de dag komen!"

Kim - Droomkoekjes

LIFESTYLE

Zwangerschapsshoot • Familie • Kind 

Friends • (Zakelijk) portret & Meer

Lifestylefotografie: herkenbaar & puur. Bij natuurlijk licht leg ik op een ongedwongen en liefdevolle manier kostbare momenten vast voordat ze vervlogen zijn. Het vereeuwigen van kleine geluksmomenten, onbevangen en écht, wat is dat geweldig om te doen. Ik richt me erop om de liefde die jullie voor elkaar voelen op beeld vast te leggen en dit gaat het best als het net lijkt of ik er niet ben. Natuurlijk geef ik wel aanwijzingen en tips, maar daarna laat ik het los en ga ik mee in wat er gebeurt. Op deze manier zorg ik ervoor dat jullie pure foto's krijgen, die jullie verhaal vertellen. Let me tell your story...

FOOD

Gerechten • Sfeerfotografie

 • Tafelstyling & Meer

Smaakmakers van foto's. Van die beelden waar het water je gelijk van in de mond loopt, dat dus. Nica Chica helpt jou als restaurant, blogger of misschien wel voedingsdeskundige aan foto's voor een menukaart, folder of website. Ik combineer fotografie met een knap staaltje foodstyling én met oog voor detail. Ik weet als geen ander welke kleuren en aankleding goed combineren met een gerecht, zodat elk gerecht een feestje wordt om naar te kijken. Of het nou om een enkel gerecht gaat of een tafel vol heerlijke gerechten die opgaat in een prachtige omgeving: sfeerfotografie.

PRODUCT

Interieur • Lifestyle • Sfeerfotografie

• Productstyling & Meer

Wil jij je website, reclamefolder of andere uiting een ultieme merkbeleving meegeven? Sfeerfotografie in combinatie met productstyling is dé manier om jouw product op te laten vallen. Geen foto's met strakke witte achtergronden, maar creatieve productfoto's. Een donzig zachtblauw kussen, samen met zijn donzige kussen-vrienden gefotografeerd in die geweldige living, of dat fantastische servies gestyled op een rijkelijk gevulde tafel. Wat wil jij in beeld brengen en welk verhaal wil jij vertellen? Nica vertaalt jouw product graag naar prachtige beelden, waarin elk detail op zijn plek valt.

"De geweldige manier waarop zij haar liefde voor styling en fotografie naar buiten brengt, haar creatieve blik, dat wilde ik met mijn spetter servies. Als je haar foto's ziet, snap je helemaal wat ik bedoel. Alles is zo perfect gestyled, alsof je zo aan kan schuiven."

Rita - Lá e Cá

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png