SINAASAPPEL-SPICE CAKE"Het is nu toch echt herfst. Tijd voor een kop thee en kruidige baksels dus. Met deze sinaasappel-spice cake kom je helemaal in de herfstmood.

En laat mij jou nu helpen om die herfstdip lekker door te komen, met deze fijne, handige sinaasappel-spice cake receptenkaart. Download, bekijk op je telefoon, tablet of laptop tijdens het bakken, of maak heel gemakkelijk een printje en houd deze bij de hand als je aan de bak gaat.

En dan nog even dit, want wist je dat sinaasappels ook voor een beetje vrolijkheid zorgen! De geur van sinaasappels maakt namelijk het stofje serotonine in je lichaam aan. En juist van dit stofje wordt een mens ontzettend vrolijk. Kortom: alleen al van het ruiken van sinaasappels kun je zó uit je herfst-/winterdip stappen. Nóg een reden om wat oranje sap in huis te halen én lekker aan de bak te gaan.

Om een sinaasappel zo uit het vuistje te eten, maak je mij niet zo blij. Voor een vers geperst sapje daarentegen kan je mij best wel strikken hoor. Maar van de geur van een versgebakken sinaasappelcake of -taartje, daar hoor je mij al helemaal niet over klagen, zo héérlijk! 🍊

Wil jij deze herfstige geuren ook verspreiden bij jouw thuis, klik dan snel hier om de receptenkaart te downloaden. Veel plezier ermee!
#receptenkaart #zoetengoed #sinaasappelspicecake #flyerdesign #herfstmood #hettotalefoodplaatje #fooddesign #grafischvormgevertilburg #herfstcake

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica