NATUURGEBIED MOERENBURGBegin dit jaar schreef ik al eerder over dit bijzondere industriële erfgoed. De voormalige waterzuivering ligt in het natuurpark 'Moerenburg', aan de rand van de stad in Tilburg. Tijdens mijn wekelijkse rondje hardlopen, spotte ik op een aangrenzend weilandje een paar pony's. Daarom besloot ik er in de middag met Teije terug naar toe te gaan.
Wanneer we aangelopen kwamen, zagen we dat de pony's aan de andere kant van het weiland aan het grazen waren en na wat geroep van Teije, "Paardje, paardje, ..", zag het er nog niet naar uit dat ze veel zin hadden om onze kant op te komen. We maakten eerst een wandeling langs 'Huize Moerenburg', over de brug, tussen het hoge riet door en langs de waterzuivering. Dit stuk is stil en vervallen, maar tegelijkertijd prachtig.

Terug naar de auto lopend en de pony's alweer een beetje vergetend, stonden ze daar ineens met hun snuiten door het hek, het leek wel op ons te wachten. Het plezier was van Teije zijn gezicht te lezen!
#photography #nature #kids

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

LINKS

CONTACT

NICA CHICA

Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@nicachica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg

Wie houdt er nu niet van mooie plaatjes, zoete taartjes en fijne vormgeving? De combinatie ervan is waar Nica Chica voor staat. Met oog voor detail én met herkenbare eigen stijl - bakt, ontwerpt en fotografeert - Nica er lustig op los.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png