MAGNOLIAHet is lente! De Magnolia bomen staan in volle bloei en wat is het prachtig. Ik kan er geen genoeg van krijgen, kan er uren naar blijven kijken en wil niets liever dan foto's blijven maken. Zo ook gistermiddag, ik besloot er weer eens op uit te gaan met mijn camera en mezelf te laten verrassen door deze sprookjesachtige boom. Elk voorjaar bloeit deze boom rijk: met grote witroze, geurende bloemen. Jammer genoeg bloeit de Magnolia maar kort, maar gelukkig ben ik weer voorzien van een paar nieuwe prachtplaatjes. Kijk je mee?

Kan jij ook geen genoeg krijgen van de Magnolia bomen in volle bloei, bekijk dan deze blog, waar ik al eerder foto's deelde van deze lentebloeier.

#magnolia #magnoliatilburg #lente #magnoliabomen #bloesem #natuurfotografie #magnoliabomentilburg #flowerphotography #fotografiemagnolia

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

LINKS

CONTACT

NICA CHICA

Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@nicachica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg

Wie houdt er nu niet van mooie plaatjes, zoete taartjes en fijne vormgeving? De combinatie ervan is waar Nica Chica voor staat. Met oog voor detail én met herkenbare eigen stijl - bakt, ontwerpt en fotografeert - Nica er lustig op los.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png