HOMEMADE BAGELSTijdens mijn studententijd, toen ik nog elke dag met de trein op en af reisde naar Rotterdam, maakte ik op het station vaak een klein ommetje langs de AH to go om een makkelijke snack te halen. Vaak werd dit een bagel met sesamzaadjes. Gewoon zo, zonder iets erop. Heerlijk vond ik dat.

Toen een paar weken terug de blog 'Zelf bagels maken' van 'Uit Pauline's Keuken' voorbij kwam, hoefde ik natuurlijk niet lang te twijfelen om zelf aan de slag te gaan.

Afgelopen weekend was er weer tijd voor wat me-time en dook ik de keuken in met het recept van deze bagels. 's Ochtends hielp Teije nog even mee met het maken van het deeg en lieten we dit, net zoals we altijd doen met het pizzadeeg, in zijn bed rusten en rijzen. Na het rijzen maakten we samen platte rondjes van het deeg en maakten we met onze vingers gaatjes in het deeg. De bagels maakte ik alleen af, want daarna vertrokken mijn mannen richting het Zuiden en begon daar mijn 'vrije' weekend. Tijd was het dus voor een bagel met sesamzaadjes, vers uit de oven, met zelf gemaakte kruidenkaas. Later hierover meer trouwens, want de kruidenkaas komt 'Uit de keuken van Nica'.. Yum!#bagels #kruidenkaas #uitdekeukenvannica #foodphotography

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica