FRUITGAARDENTijdens onze vakantie, die we doorbrachten op een camping in Argelès-sur-Mer, Zuid-Frankrijk, hebben we vooral veel tijd in het zwembad en op het strand doorgebracht. Gedurende deze twee weken hadden we zulke warme dagen, dat een frisse plons in het water het meest aangename was om wat verkoeling te vinden. Een paar kleine uitstapjes lieten ons toch wat proeven van de sfeer en omgeving van Languedoc-Rousselin, de streek waarin we verbleven. Hoewel ik een ochtend-, en avondwandeling langs de kust, met zijn fijne strandhuisjes zeker kon waarderen, werd ik ook betoverd door alle fruitgaarden vol zomerfruit die ik zag tijdens één van onze uitzonderlijke uitstapjes. Met mijn camera in de aanslag moest vriendlief toch echt de auto een keer langs de kant zetten... Kijk je mee naar alle fijne foto's die ik er maakte, met bomen vol prachtig gekleurde perziken?

#fruitgaarden #vivelafrance #perzikbomen #perzikbloesem #boomgaarden #opvakantieinfrankrijk #sfeerfotografietilburg #fotograaftilburg #ontwerpenfotostudio

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

LINKS

CONTACT

NICA CHICA

Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@nicachica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg

Wie houdt er nu niet van mooie plaatjes, zoete taartjes en fijne vormgeving? De combinatie ervan is waar Nica Chica voor staat. Met oog voor detail én met herkenbare eigen stijl - bakt, ontwerpt en fotografeert - Nica er lustig op los.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png