BLOESEMKNOPJESToen ik een tijdje geleden met mijn camera op pad was liep ik langs een park met vele bloesembomen. Toen, nog net voordat de bloesem in volle bloei was, nu is de bloesem helaas alweer helemaal uitgebloeid. Het patroon van de roze bloesemknopjes tegen de blauwe lucht gaf een wondermooi en rustgevend beeld. Ik blijf de foto's prachtig vinden en onlangs kwam het idee in me op om één van deze foto's in groot formaat te laten printen en thuis op te hangen.

Sinds onze verhuizing in december zijn onze muren nog steeds erg kaal en voelt het nog best onpersoonlijk. Naast een keuze uit deze fotoreeks, ga ik ook eens mijn andere foto's doorkijken. Wie weet wat daar nog voor moois tussenzit voor aan onze muur! Welke foto is jouw favoriet uit deze 'bloesemknopjes' serie?


#bloesemknopjes #bloesemintilburg #fotografie #natuurfotografie #fotografieoplocatie #lifestylefotografie #bloesemfotografie

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

LINKS

CONTACT

NICA CHICA

Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@nicachica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg

Wie houdt er nu niet van mooie plaatjes, zoete taartjes en fijne vormgeving? De combinatie ervan is waar Nica Chica voor staat. Met oog voor detail én met herkenbare eigen stijl - bakt, ontwerpt en fotografeert - Nica er lustig op los.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png