BLOEMEN & KUSSENSEen nadeel van het verhuizen van een appartement naar een woning die 2x zo groot is: je huis is nog steeds leeg nadat je verhuisd bent. Gelukkig kunnen we daar ook gelijk weer een heel groot voordeel van maken, want dat betekent dat ik kan gaan shoppen! En natuurlijk doe ik dat - als groot interieurliefhebber - met enorm veel plezier.

Onlangs hebben we ons al voorzien van een nieuwe (blauwe!) bank en een mooi cognac leren daybed. Het daybed fungeert nu nog even als salontafel, aangezien de zoektocht naar een nieuwe salontafel nog steeds in volle gang is. Iemand tips? Die zijn natuurlijk meer dan welkom. Een mooi groot kleed hebben we ook al van onze enorme waslijst af kunnen strepen. Nu nog een paar weken wachten tot ook deze zijn intrede kan maken.


Deze blog is niet gesponsord. Ik werd gewoon erg blij van deze kleuren, stoffen en patroontjes.

De bank voelde nog wat leeg en kaal aan, dus besloot ik op kussenjacht te gaan. Voor ik het wist had ik mijn (online) winkelmandje al aardig gevuld en zonder dat ik het wist had ik allemaal verschillende kussens van 'De Kussenfabriek' in mijn mandje zitten. Verschillende kleuren, stoffen en een leuk patroontje erbij. Nog even snel een plaid in mijn mandje geshopt en de volgende dag al werd ik blij verrast met een goedgevulde doos.

De kussentjes hebben hun plekje gekregen op onze nieuwe bank. Een vaas gevuld met verse bloemen (die ik vrijdag samen met Teije uitzocht) erbij en het lijkt wel bijna lente. Genieten dit!#interiorphotography #dekussenfabriek #versebloemen #flowerlover #lifestylefotografie #nieuwekussens

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica