BLAUWE BESSEN-KARDEMOM CAKEEen tijdje geleden bakte ik een nogal suikerrijk blauwe bessen-kardemom taartje. Voor degene die 'm nog even willen bewonderen, kijk dan hier. Ik schreef dit recept niet uit op mijn blog, omdat ik het recept gebruikte uit mijn all-time favorite bakboek 'Zoet & Shoot' van Linda Lomelino.

Omdat het ook weleens een beetje minder mag zijn en je jezelf van verantwoord snacken nog een stuk beter gaat voelen, bakte ik deze blauwe bessen-kardemom-kwark cake. Ik weet het, een mond vol, maar wel een fijne snack voor thuis, onderweg, op je werk, of op een andere plek waar jij een plak van deze -niet droge, niet te natte, maar perfect gare - cake wilt eten. Een cake waarin de smaak van blauwe bessen is gecombineerd met de koningin van de specerijen, kardemom. Een bijzondere, maar smakelijke toevoeging. Al zeg ik het zelf!

Wil jij ook aan de slag met deze fijne combinatie van blauwe bessen en kardemom? Klik dan snel hier om de receptenkaart te downloaden. Veel plezier ermee!
#receptenkaart #blauwebessencake #zoetengoed #blauwebessenkardemomcake #kwarkcake #verantwoordsnacken #foodfotografietilburg #sfeerfotografietilburg #lifestylefotografie #grafischontwerp #fooddesign

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

LINKS

CONTACT

NICA CHICA

Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@nicachica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg

Wie houdt er nu niet van mooie plaatjes, zoete taartjes en fijne vormgeving? De combinatie ervan is waar Nica Chica voor staat. Met oog voor detail én met herkenbare eigen stijl - bakt, ontwerpt en fotografeert - Nica er lustig op los.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png