BESJES BOMEN


Hallo fijne bomen vol met oranje en roze gekleurde besjes. Wat zien jullie er prachtig uit in alle volle glorie. Het klinkt misschien een beetje raar, maar ik kan hier dus echt naar blijven kijken. Ik kan er gewoon bij gaan zitten of liggen zelfs om te kijken vanuit welke hoek ik het mooiste beeld heb, zodat ik dus vervolgens ook mijn perfecte plaatje kan schieten.

En daar zeg ik maar even duidelijk 'mijn' perfecte plaatje, want wat ik mooi vind, hoeft een ander niet mooi te vinden. En wat ik perfect vind, stelt voor een ander misschien niks voor. Maar als ik één ding de afgelopen periode geleerd heb, is het wel om te kijken naar wat ík mooi vind en niet iemand anders. Hieronder een paar fijne foto's op een rijtje. Ik maakte ze tijdens een avondwandeling op een mooie na-zomerse dag, mét prachtig avondzonnetje.#besjesbomen #natuurfotografie #fotografiestudiotilburg #sfeerfotografietilburg #fotografieinopdracht #lifestylefotografie

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

LINKS

CONTACT

NICA CHICA

Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@nicachica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg

Wie houdt er nu niet van mooie plaatjes, zoete taartjes en fijne vormgeving? De combinatie ervan is waar Nica Chica voor staat. Met oog voor detail én met herkenbare eigen stijl - bakt, ontwerpt en fotografeert - Nica er lustig op los.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png