BERMBLOEMETJES


Deze zonnige avonden zijn zo fijn om nog er na het eten nog even op-uit te trekken. En als het niet te laat is, gaat Teije ook graag nog eventjes mee. En uiteraard, niet te vergeten, mijn camera.


We plukten een mini veldboeket van bermbloemetjes bij elkaar. Die vrolijke kleuren doen het gelijk goed op de foto.


Een paar weken geleden bestelde ik een nieuwe lens. Nadat ik mijn oude lens kapot liet vallen (en tijdelijk ontroostbaar was), heb ik gelijk een nieuwe besteld. Ik wisselde mijn oude 50mm f1.8, in voor een 50mm f1.4. Eventjes wennen en wat testfotootjes maken, maar yes, ik ben blij!


De bermen staan vol fijne bloemen. Samen plukten we in het avondzonnetje een mini-veldboeket bij elkaar. Die vrolijke kleuren doen het gelijk goed op de foto. En dat fotomodel van mij trouwens ook... Het boeket namen we mee naar huis en verdeelden we thuis over verschillende kleine vaasjes. Vrolijkheid in huis!

Een kleurrijk blog over (zoete) taartjes, mooie plaatjes en fijne vormgeving.

LINKS

CONTACT

NICA CHICA

Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@nicachica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg

Wie houdt er nu niet van mooie plaatjes, zoete taartjes en fijne vormgeving? De combinatie ervan is waar Nica Chica voor staat. Met oog voor detail én met herkenbare eigen stijl - bakt, ontwerpt en fotografeert - Nica er lustig op los.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png