Dit ben ik!

Creatieveling.

Nica Chica is de bijnaam die ik heel wat jaren geleden van vriendinnen kreeg toegezegd. Maar wie is nu het brein achter Nica Chica? Dat ben ik, Nicole! Een creatieveling ten top, die dol is op zoete taartjes, fotografie en grafisch ontwerp. Het leukste? De combinatie van dit alles.

Bloemen & Servies_lr-10.jpg

Bosje bloemen?

Ik ben zo iemand die overal geïntrigeerd raakt van een mooie verpakking, of een boek koopt, omdat er prachtige foto's in staan. Je maakt me blij met een kleurrijke bos bloemen, drink grote koppen thee en struin regelmatig door verschillende antiek- en kringloopwinkels op zoek naar mooi servies en andere tafelwaren.

Moeder & meer.

Met een oudere broer en zus én jongere broer en zus, ben ik de middelste van het gezin. Bakken voor familie en vrienden doe ik met heel veel liefde. Het is ontzettend fijn om eenieder te verwelkomen met een goedgevulde tafel vol lekkers. Naast al deze drukte ben ik moeder van Teije (oktober 2013), aka mijn fotomodel!

LINKS

CONTACT

NICA CHICA

Nicole Vermolen

T +31 (0)6 533 06 322

E info@nicachica.nl

Varsseveldstraat 106

5036 TG Tilburg

Wie houdt er nu niet van mooie plaatjes, zoete taartjes en fijne vormgeving? De combinatie ervan is waar Nica Chica voor staat. Met oog voor detail én met herkenbare eigen stijl - bakt, ontwerpt en fotografeert - Nica er lustig op los.

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png