SAMENWERKEN

Heb jij een product, restaurant, of een tof idee? Denk je dat wij een match zijn? Laat het me vooral weten, dan kijken we samen naar hoe we dit idee kunnen vertalen naar een samenwerking op nicachica.nl.

Ik heb je bericht ontvangen!

STYLING & FOTOGRAFIE
Concept / Styling / Food- en Productfotografie

Een bericht van Rita - ze heeft weer een prachtig nieuw servies in haar collectie van Portugese producten opgenomen. Traditioneel, Portugees, aardwerk servies met een moderne twist. Handgemaakt op een pottenbakkersschijf en handgeschilderd in prachtige, helderblauwe streeppatronen - in Alentejo, Portugal. 

Het concept - een feestelijke lunch - werd uitgedacht en gerealiseerd in een complete shoot met een tafel vol heerlijke Portugese hapjes. Natuurlijk gepresenteerd op het Portugese, aardewerk servies uit de webshop van Lá e Cá. Met deze serie foto's laten we jou zien hoe je met een fijn, handgemaakt servies - met Portugese invloeden - én een aantal lekkere gerechten, jouw tafel ook om kunt toveren naar een kleurrijk, feestelijk plaatje. Schuif aan en geniet!

 

Één gerechtje van deze fantastische tafel vol lekkers was de Migas met Portugese chouriço. Natuurlijk zijn jullie hartstikke nieuwsgierig naar dit heerlijke recept, en terecht! Deze Migas, net zoals de overige gerechtjes op tafel én zoals bij de vorige food- en productshoot - zijn bedacht en bereid door Sabine van Saudalicious. Met haar Portugese roots tovert zij zonder moeite de lekkerste Portugese gerechten op tafel. 

Deze Migas waren het 'hoofdgerecht' van deze tafel vol lekkers: met gemarineerde olijven, gegrilde paprikaatjes, gevulde tomaten en heerlijke Portugese kaasjes, was de tafel verder goed gevuld. Combineer dit met een goed glas (Portugese!) rode wijn en je hebt een geweldige feestelijke petisco tafel!

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png