SAMENWERKEN

Heb jij een product, restaurant, of een tof idee? Denk je dat wij een match zijn? Laat het me vooral weten, dan kijken we samen naar hoe we dit idee kunnen vertalen naar een samenwerking op nicachica.nl.

Ik heb je bericht ontvangen!

Info & Prijzen >>

Voor iedereen die op zoek is naar een custom made ontwerp, speciaal voor jou op maat ontworpen.

Een one-of-a-kind ontwerp dus, volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Voor bijzondere momenten zoals geboorte, een eerste verjaardag of trouwen, maar ook voor alle andere momenten waarvoor jij een tof idee hebt: van kaart tot cake topper op maat, gekke ideeën bestaan niet!

CUSTOM DESIGN.

FOTOGRAFIE.

Een nieuwsgierige blik, of juist wat verlegen, tijdens een fotosessie leg ik jou vast zoals je bent.

Kleine en grote geluksmomenten worden vereeuwigd. Of er nu wordt geknuffeld, gesprongen of gedanst, een lifestyle reportage vertelt jouw verhaal. De omgeving, details, sfeer emotie worden vastgelegd. Pure foto's, licht & kleurrijk. In de natuur, of een veilige thuisomgeving, your story.

Die ene foto waar je naar blijft kijken, gecombineerd met een fraai design op maat. Een bijzonder exemplaar.

Een prachtplaatje van jouw kleintje, verwerkt in een passend geboortekaartje, of die bijzondere foto uit jullie loveshoot sessie, omgetoverd naar een save-the-date kaart. Van welke gebeurtenis willen jullie een - intiem of uitbundig - feest maken? Ik ga graag voor je aan de slag!

"Wat ben jij GE-WEL-DIG!  Ik ben zo ontzettend blij met de postcards die jij speciaal voor Droomkoekjes hebt ontworpen én met de sfeerfotografie van de XL koeken met de kaartjes samen. Hier kan ik mee voor de dag komen!"

Kim - Droomkoekjes

 

"De geweldige manier waarop zij haar liefde voor styling en fotografie naar buiten brengt, haar creatieve blik, dat wilde ik met mijn spetter servies. Als je haar foto's ziet, snap je helemaal wat ik bedoel. Alles is zo perfect gestyled, alsof je zo aan kan schuiven."

Rita - Lá e Cá

  • Instagram - Nica Chica
  • Facebook - Nica Chica
  • Pinterest - Nica Chica
Logo - 580 x 100 px.png